kontorlokaler-roenne.dk: Kontor i Rønne

Kontor i Rønne

Om Rønne:

Rønne er den største by på Bornholm, og har 13.780 indbyggere i 2019. Rønne har mange vigtige funktioner, herunder både Bornholms Hospital, Campus Bornholm, forsyningsselskabet Bornholms Energi og Forsyning, avisen Bornholms Tidende, og administrationsbygninger for regionskommunen.

 

Virksomhed i Rønne:

I Rønne er der gode erhvervsmuligheder inden for blandt andet skibsfart. Rønne er Bornholms vigtigste havneby mod vest i Østersøen.

 

Værd at besøge i Rønne:

-          Bornholms Rovfugleshow

-          Hjorths Keramikmuseum

-          Kræmmerhuset kunsthåndværk

-          Rønne Havn

 

Rønnes geografi:

Rønne er Bornholms vigtigste havneby mod vest i Østersøen, og der er både indenlandske færgeforbindelser til Køge samt udenlandsruter til Ystad i Sverige, Sassnitz i Tyskland og Swinoujscie i Polen.

 

Links om Rønne

Om Rønne på Wikipedia

Link til kommunen

Kort over Rønne

Erhvervslokaler i RønneSøg erhvervslejemål i Rønne

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.